aka_human (aka_human) wrote,
aka_human
aka_human

Даёшь угля!

Заменить традиционные источники энергии на возобновляемые (ветер и солнце) не удаётся, как бы байденовским болтунам ни хотелось. Все с точностью до наоборот - больше угля!

Energy crunch causes US coal use to surge under Biden
https://www.yahoo.com/finance/news/energy-crunch-causes-us-coal-130130509.html

"A global gas supply crunch is pushing up natural gas prices around the world, making coal more attractive for electricity generation compared to gas.
Electricity demand has also grown faster than renewables, leaving coal-fired power plants to pick up the slack in Asia.
Rich Nolan, chief executive officer of the National Mining Association, the US mining trade group, said: “The markets have spoken.
“We’re seeing the essential nature of coal come roaring back.”

According to forecasts from the US Energy Information Administration, US power stations are set to burn 536.9m short tons of coal this year, compared to 436.5m in 2020."


Fuck Joe Biden!
Subscribe

  • Дайте две!

    "Панацея. Я когда-то просил учёных, чтоб два раза за нобелевкой не бегать, сделать вакцину от всех других болезней тоже. Так вот, выполнили и…

  • Другая история

    Пенсильвания, тот же штат, где пассажиры не вмешались когда на их глазах отморозок насиловал женщину. Но история совсем другая - в торговом центре…

  • "Добрый" иммиграционный судья оставил насильника в стране

    Дополнение к нашумевшей истории об изнасиловании, когда никто из пассажиров не вмешался и не позвонил в полицию. Оказывается насильник, это…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 6 comments